HSBC Malaysia memperkenalkan kad kredit terkini untuk meningkatkan pilihan gaya hidup

HSBC Malaysia memperkenalkan kad kredit terkini untuk meningkatkan pilihan gaya hidup

KUALA LUMPUR: HSBC Malaysia melancarkan kad kredit gaya hidup serba baharu, kad kredit HSBC Live+ dengan kerjasama Visa.

Kad kredit direka bentuk untuk meningkatkan pengalaman gaya hidup pelanggan yang berfikiran antarabangsa, disesuaikan dengan pulangan tunai untuk memanfaatkan mereka daripada perbelanjaan gaya hidup mereka yang termasuk makan, membeli-belah dan hiburan.

Manfaat ini mencerminkan komitmen HSBC untuk memperkasakan pelanggan tetapi juga membolehkan mereka menikmati dan menikmati pengalaman gaya hidup terbaik mereka.

Selain itu, pemegang kad HSBC Live+ juga layak mendapat pulangan tunai sehingga 8% apabila mereka berbelanja untuk ketiga-tiga kategori tersebut.

Tambahan pula, pemegang kad HSBC Live+ disepadukan secara automatik ke dalam salah satu program makan yang paling komprehensif di Asia, dengan pilihan tempat makan yang lebih luas di samping faedah, di dalam atau di luar negara.

Kad ini menawarkan diskaun 15% yang menarik di lebih 200 restoran pilihan di seluruh Malaysia dan seterusnya.

Ketua pegawai eksekutif perbankan runcit HSBC Taylan Turan berkata, “Kami menggabungkan kepakaran dan pengetahuan global kami di lapangan untuk mereka bentuk produk yang memenuhi keperluan pelanggan tempatan, seperti kad kredit Live+ baharu kami.

“Memandangkan penciptaan kekayaan mendorong lebih banyak perbelanjaan dalam kalangan kelas pertengahan dan golongan mewah yang baru muncul

segmen, kami mereka bentuk Live+ untuk menawarkan pengalaman gaya hidup yang cemerlang dan ganjaran boleh diakses yang bergema dengan pelanggan kami.

“Kami teruja untuk membawa kad ini ke Malaysia, di mana kami telah melabur dalam kekayaan dan keupayaan perbankan peribadi kami dan berharap untuk mengembangkan Live+ ke dinamik lain.

pasaran global.”

Ketua negara kekayaan dan perbankan peribadi HSBC Malaysia Linda Yip berkongsi, “Menurut data perbelanjaan oleh pemegang kad HSBC-Visa, perbelanjaan untuk makanan adalah keutamaan utama bagi orang Asia, dengan restoran dan perbelanjaan berkaitan makanan berada dalam tiga kategori perbelanjaan teratas dalam tujuh daripada lapan pasaran.

“Ini menekankan kepentingan makan di rantau ini dan nilai yang HSBC Live+

kad kredit membawa kepada pemegang kadnya.

“Makan, membeli-belah dan hiburan adalah pengalaman gaya hidup utama yang kebanyakan rakyat Malaysia boleh kaitkan dan inilah sebabnya kad kredit HSBC Live+ direka khusus untuk pelanggan menikmati pengalaman berkualiti daripada pilihan gaya hidup mereka dan diberi ganjaran dalam bentuk pulangan tunai.

untuk perbelanjaan tempatan dan luar negara mereka.”

Pengurus negara Visa (Malaysia) Ng Kong Boon berkata, “Kami sangat teruja untuk bergabung tenaga dengan HSBC untuk pelancaran kad kredit HSBC Live+, yang disesuaikan untuk meningkatkan pengalaman pemegang kad kami dalam menjamu selera, membeli-belah dan hiburan.

“Di Visa, kami bukan sekadar memudahkan transaksi; kami mempertingkatkan detik-detik harian mereka.”

Ng menambah: “Matlamat kami adalah untuk menyediakan perjalanan yang diperibadikan dan bermanfaat yang memudahkan dan memperkaya gaya hidup mereka, sama ada mereka menjamu selera di restoran baharu, membeli-belah untuk trend terkini atau mencari hiburan yang terbaik. Selain itu, mereka boleh terus bergantung kepada kami untuk pembayaran yang lancar dan selamat setiap kali mereka menggunakan Visa mereka.”

Untuk butiran, layari: www.hsbc.com.my/LivePlus