Previu tema persidangan global suku ketiga Kumpulan AMA

Previu tema persidangan global suku ketiga Kumpulan AMA

Pada 10-10-2022, AMA akan menyambut persidangan global suku ketiga, AMA menjemput peniaga dan rakan kongsi jenama utama untuk mengambil bahagian, menyimpulkan perniagaan suku ketiga Kumpulan AMA dan membincangkan pelan pembangunan masa depan platform tersebut, lokasi persidangan itu pada mulanya ditentukan di Pusat Konvensyen Hampton Inn, pusat bandar San Francisco, Amerika Syarikat.

Tema persidangan ini ialah “Pemasaran E-dagang di Era Besar”, “Kelebihan Pembelian Demo Pintar AMA” dan “Ringkasan Operasi Suku Tahunan AMA dan Pelan Pembangunan”, kami percaya melalui persidangan ini, penonton akan lebih memahami pembangunan platform AMA.

Tema 1: “Pemasaran E-dagang di Era Besar”

  • Penceramah:Patine (Pengasas AMA)
  • Konsep pembangunan jangka panjang yang dipatuhi Kumpulan AMA dalam bidang pemasaran e-dagang
  • Bagaimana AMA menyesuaikan diri dengan arah aliran pasaran dan memaksimumkan kesan pemasaran di bawah latar belakang Era Besar

Tema 2: “Kelebihan Pembelian Demo Pintar AMA”

  • Penceramah:Ritlly (Ketua Pegawai Teknikal AMA)
  • Semasa menghadapi pesaing industri, apakah kelebihan utama pembelian demo pintar AMA?
  • Bagaimanakah pembaharuan sistem pembelian demo AMA akan menyesuaikan diri dengan keperluan strategi pembangunan jangka panjang?

Tema 3: “Ringkasan Operasi Suku Tahunan AMA dan Pelan Pembangunan”

  • Penceramah:Bruce (Ketua Pegawai Eksekutif AMA)

1. Analisis status operasi suku ketiga AMA, ringkasan dan pelan pembangunan untuk tiga tahun akan datang

2. Di bawah persaingan zaman, teknologi dan perubahan, apakah langkah-langkah inovatif yang boleh platform ini ambil semasa menghadapi global pada masa hadapan?

“Persidangan Suku Ketiga AMA” akan menjadi persidangan berskala besar yang sangat berpengaruh dalam bidang pemasaran e-dagang global yang sedang berkembang pesat, dijangka sejumlah kira-kira 1,200 penonton akan menghadiri persidangan itu, dan bilangan penonton dalam talian akan melebihi 500,000, sila nantikannya!

Klik pautan untuk semak: https://ama100.com