Dompet OGC Berbilang Mata Wang Dilancarkan Oleh XHO Investment Ltd

Dompet OGC Berbilang Mata Wang Dilancarkan Oleh XHO Investment Ltd

XHO Investment Ltd, sebuah syarikat pelaburan aset digital yang terkenal di dunia, telah melancarkan pelbagai perkhidmatan perdagangan aset digital untuk pengguna di seluruh dunia. OGC Wallet, salah satu produk utama mereka, ialah dompet transaksi berbilang mata wang profesional. Bergantung pada XHO Group’s teknologi dan pengalaman dalam bidang blockchain, ia melindungi keselamatan aset pengguna mata wang kripto global daripada pelbagai latitud dan menyediakan pengurusan aset digital yang mudah, mudah, selamat dan boleh dipercayai.

Pada masa ini, platform dagangan pilihan mata wang kripto OGC Wallet telah membuka BTC, ETH, LTC, FIL dan perdagangan pilihan mata wang kripto arus perdana yang lain. Pada masa hadapan, ia akan dibuka secara beransur-ansur untuk menyediakan lebih daripada 100 pasang perkhidmatan perdagangan dan pelaburan produk aset digital. Pengguna di seluruh dunia boleh berdagang mengikut turun naik harga mata wang kripto yang mendasari. Urus niaga jenis ini membolehkan pengguna melengkapkan peluang keuntungan mata wang kripto dalam tempoh masa yang ditetapkan.

Pada platform dagangan OGC Wallet, pengguna juga boleh mendapatkan penghargaan aset dengan melanggan token OGC. Pada masa ini, XHO Investment Ltd telah melabur dalam teknologi blockchain “Meta Universe” yang paling popular pada masa ini untuk menjalankan penyelidikan dan pembangunan teknologi asas blockchain dengan kakitangan teknikal. Dalam teknologi ini, aset digital token bukan homogen NFT dilancarkan. Pemilikan aset ini akan beredar di rantaian blok. Pelabur yang memegang token OGC akan mempunyai lebih banyak ruang untuk penghargaan apabila OGC dilancarkan pada sepuluh teratas dunia pertukaran mata wang kripto pada masa hadapan.

Mengenai Syarikat

OGC Wallet akan menyediakan lebih ramai pelabur mata wang kripto dengan lebih banyak perkhidmatan untuk produk pelaburan. OGC Wallet menyasar untuk menjadi platform dagangan terkemuka dunia untuk pilihan mata wang kripto.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati www.ogcwallet.com.

Pautan berkaitan: https://youtu.be/Xn9nkGhS0gA